Gwyneth Paltrows nyttiga frukostrecept på smoothie bowl och pocherat ägg
För Gwyneth Paltrow är det rena och fräscha ingredienser som gäller, både på din sajt Goop.com, i sina kokböcker och på det egna matbordet. Här är två av hälsogurun Gwyneth bästa frukostrecept; nyttiga, mättande och så goda!
Att börja dagen med ägg är en superbra och nyttig start! De är fullproppade med mättande protein, fett, viktiga vitaminer och mineraler. Gwyneths favorit är att lägga ett pocherat ägg på glutenfritt bröd med skivad avokado och spenatblad. Nedan hittar du vår steg för steg guide för hur du pocherar du dina ägg, (det är så enkelt)!
Pocherat ägg
Så pocherar du ägg, steg för steg:
Koka upp rikligt med vatten i en kastrull
Häll i 1 msk ättika eller vitvinsvinäger och salt i vattnet
Knäck ägget i ett litet glas eller kaffekopp
Stäng av kastrullen, gör en virvel i vattnet med en sked och häll långsamt ner ägget i kastrullen
Låt ägget ligga i vattnet cirka 3 minuter innan du tar upp det, gulan ska vara alldeles krämig och rinnig
Ge inte upp – övning ger färdighet och det är så gott!
Fotograf: Pexels
Smoothie-bowl
Du behöver:
Banan
Gojibär, torkade
Açai, (pulver eller fryst)
Chiafrön
Kokosflakes
Rismjölk
Kokosolja
Granola
Gör så här:
Mixa banan med torkade gojibär, açai , chiafrön, kokosflakes, rismjölk och kokosolja. Toppa med glutenfri granola och du har Gwyneths bästa frukostskål redo att avnjutas.
Fotograf: Pexels