Hälsa

Hälsobloggaren Fannie Redman är liten men tuff – och en sann entreprenör

Fannie Redman Hälsobloggare MMA Judu Jui Juitsu
Fannie Redman är en av Metro Mode Hälsas nya bloggare. Hon är ett riktigt kraftpaket, söt som socker och har breda kunskaper inom träning. Tillsammans med sin kille äger hon Kampsportslabbet, tävlar i MMA och har ett SM-guld i Judo och två i Brazilian Jiu Jiutsu. Inte nog med det, hon är också licensierad kostrådgivare, hälsocoach och friskvårdsmassör.
 
I vilka kläder trivs du bäst?
– Jag trivs bäst i mina träningskläder. Jag både jobbar, tränar och chillar i dem. Det sjuka är att jag har träningskläder som jag endast jobbar i, endast tränar i och mina chill-träningskläder. Vanliga kläder är väldigt ovanligt hos mig.
 
Vilken typ av träning är roligast?
– Kampsport i olika former men jag tycker såklart att Judo är den bästa sporten. Då det är den idrott som fick mig att älska kampsporten.
 
Och vilken typ av träning är mindre kul?
– Jag är inte så mycket för koordinerad gympaträning eller dansträning, mest för att jag är så sjukt dålig på det. Jag är alltid i otakt, ha ha. Annars älskar jag att röra på mig så jag testar gärna det mesta. Just långdistanslöpning är det värsta jag vet. Jag kan nog räkna på en hand hur många gånger jag sprungit en mil.
 
Vad är du riktigt bra på?
– Att brottas och armlås, jag är även svensk mästare i judo och brasiliansk jiujitsu.
 
Vad är det första du gör när du kommer hem?
– Jag jobbar lite till. Som egen företagare innebär det även att jobba hemma. Utöver det brukar jag äta något och se en serie.
 
Vad kommer du aldrig ångra?
– Att jag verkligen har gått all in och blivit egen företagare. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag får göra det jag älskar.
 
Vilket barndomsminne skulle du hest vilja återuppleva?
– Jag skulle vilja återuppleva min första judoträning. Jag var nämligen så arg på mina föräldrar att jag behövde träna judo, men efter första passet var jag helt såld och judo blev det bästa jag visste.
 
Berätta något vi inte vet om dig?
– Jag kan rulla min mage.
 
Hur ser en perfekt fredag ut?
– Jag går hem tidigt, gärna efter min egen träning som slutar vid 12.30. Sover lite för att sedan gå ut och käka något gott med min fästman eller vänner/familj.
 
Hur såg du ut i tonåren?
– I högstadiet gick jag i Nikebyxor som var instoppade i strumporna, Nike air force one-skor samt rockade en kort frisyr. Typ en riktig liten pojkflicka kan man säga. I gymnasiet hade jag långt hår, fortfarande sneakers, Acne-jeans med röda sömmar och tröjor och tygväskor från den lilla butiken Sportif.
 
 
Läs också:
Nyttiga nachos med grön tomatsalsa och chiachips
PT-Fias hälsohack: Nej, du måste inte äta glutenfritt
3 smarta tips om avokado du kanske inte kände till

 
 
Av: Lovisa Carlberg

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!