Hälsa

Margot Robbies träningsschema inför rollen som Harley Quinn i Suicide Squad

Glödheta Margot Robbie kickar just nu stenhårt på vita duken i Suicide Squad där hon spelar Batmans nemesis Harley Quinn. Om du – som vi – har funderat över hur hon tränat sig till sin starka kropp? Vi har svaret!

margot-robbie-980Foto: REX
Källa: Wellandgood.com

Margot Robbie har haft fullt upp den här sommaren med två filmpremiärer efter varandra, först Legenden om Tarzan där hon spelar mot vår svenske superhunk Alexander Skarsgård, och nu i Marvel-rullen Suicide Squad.

Margot är känd för att inte ha något emot att kavla upp ärmarna om det krävs, vilket resulterade i 2-3 timmar träning (om dagen!) de två första veckorna av inspelningen till Suicide Squad för att hon skulle klara av den fysiska rollen som skurken Harley Quinn. Att hon dessutom skulle skutta runt i strumpbyxor, minishorts och en tajt t-shirt kan ha spelat en viss roll det med…! En outfit Margot inte var speciellt förtjust i (och vi kan förstå henne).

Nu är såklart inte 2-3 timmar daglig träning något att eftersträva, men Margots tre träningsformer simning, pilates och olika konditionsövningar kan du med fördel placera ut under din vecka för en allsidigt tränad kropp. Miss Robbies tränare Andie Hecker lägger upp Margots pass så här:

1. Simning
45 minuter i poolen ger en bra boost både för konditionen och kroppsstyrkan. Hecker brukar stå på kanten och instruera Margot till att göra olika saker varje varv; frisim, fjäril, bröst- och ryggsim – med ett försök att få henne att hela tiden simma fortare.

2. Pilates
60 minuter helkroppsträning på i en reformer-maskin som på ett skonsamt och funktionellt sätt kombinerar styrka, rörlighet och koordination med mycket fokus på bålen. För Margot, med en bakgrund som ballerina, gillar även balettinspirerande styrkeövningar utanför maskinen. Här hittar du tre pilates-övningar där det enda du behöver är en yogamatta.

3. Konditionsträning
45-60 minuter med blandade övningar som får pulsen att stiga rejält. Margot brukar hoppa studsmatta, hopprep eller göra baletthopp (vilket kan vara lite knivigt på egen hand om du inte också har dansat balett). Under det här passet kan du också kombinera pulshöjande styrkeövningar som benböjshopp, burpees och kettlebell-svingar med löpning, rodd eller cykling i gymmet.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!