Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Josefine Bengtsson om att gråta: “Det är som en känslomässig detox för mig”

När grät du senast? I ett inlägg på sin blogg skriver Metro Modes hälsobloggare Josefine “Yoga” Bengtsson hur viktigt det är att fälla en tår då och då och hur gråten för henne är ett sätt att släppa på spänningarna.  

Foto: Instagram @josefinesyoga 

Idag lever de flesta av oss ett ganska intensivt liv där tid för att stanna upp och känna efter inte riktigt hinns med. I ett inlägg på sin blogg skriver Metro Modes Josefine Bengtsson hur viktigt det är att vi, trots vår hektiska vardag, faktiskt visar våra känslor eftersom det är grunden till ett hälsosamt liv. Josefine gråter själv minst två gånger i veckan och hon beskriver hur ren och fri hon känner sig efteråt. Att gråta för henne är nämligen som “en känslomässig detox” och om hon inte har fällt några tårar på ett tag vet hon att hon springer för fort och inte har tagit tiden att möta sig själv.

På Josefines blogg kan du läsa hela hennes inlägg om hur viktigt det är att gråta och att visa känslor. Du hittar inlägget här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!