Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Josefines Yoga om ensamhet: “Det är som att personerna jag möter inte är där med mig”

Metro Modes bloggare Josefine Bengtsson “Josefines Yoga” tar upp ämnet ensamhet på bloggen. Hon skriver hur ensam hon kan känna sig – även om hon är omringad av människor. Och vi tror inte att hon är ensam om att ha känt så!

josefines-yogaFoto: Instagram/@josefinesyoga

Har du någonsin upplevt en känsla av ensamhet – även om du är omringad av ett sällskap? Du är inte ensam om att ha känt så. Metro Modes hälsobloggare Josefine skriver ett inlägg om ensamhet rakt från hjärtat.

– Jag är i Stockholm och alla jag känner tycks göra saker hela tiden… uppkopplade, upptagna och omringade av andra människor hela tiden. Jag möter människor men i dessa möten känner jag mig mer ensam än när jag faktiskt är själv. Det är som att personerna jag möter inte är där med mig.

Hon beskriver hur hon förväntansfullt brukar vänta på att personen ska lägga ifrån sig allt annat och befinna sig här och nu. Men att det hela tiden dyker upp någonting nytt runt omkring eller på mobilen. Josefine har ingenting emot att vara ensam – tvärtom, hon älskar det! Men hon kan inte låta bli att känna sig tom när hon känner sig ensam i mötet med vissa människor.

– Ett liv i ensamhet är inget liv, det som betyder mest i livet är relationer. MEN då menar jag riktiga relationen där vi möts i själen. Annars är jag faktiskt hellre helt själv.

Läs hela inlägget om ensamhet här! Missa inte heller andra igenkännande och djupa tankar om livet på bloggen här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!