Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Så äter och tränar du som Meghan Markle: “Löpning är min meditation”

Det senaste året har vi ständigt inspirerats av Meghan Markle, både av hennes stil och hennes karriärstips. Så klart blir vi också inspirerade av hennes syn på träning och kost – hon älskar nämligen pommes och vin. Här listar vi hennes träningsfavoriter och hennes “go to”- meny.

Foto: Getty images/Rex features

Meghan älskar som sagt både kolhydrater och vin, men under veckorna försöker hon hålla sig till att äta en vegansk kost för att sedan vara mer flexibel under helgerna. I en intervju med Harpers Baazar berättar hon att hennes förhållande till kost handlar om balans. Att aldrig sluta äta det du verkligen gillar men balansera upp det med en hälsosam kost och aldrig sluta äta kolhydrater.

– Jag skulle kunna äta pommes frites varje dag och jag älskar pasta. Jag älskar kolhydrater, vem älskar inte det?

För The New Potato delar hon med sig av vad hon äter under en idealisk dag.

Frukost: En clean cleanse vaniljsmoothie med färska blåbär.

Lunch: En ansjovis och tonfisksallad med potatis, ägg och haricots verts (Niçoise-sallad) med getost och baguette och ett glas rosé.

Middag: Lugn middag med skaldjur och pasta, avslutningsvis en negroni

När det kommer till träning ligger yoga henne varmt om hjärtat. Hennes mamma är yoga-instruktör så yoga har alltid funnits med henne.

– Jag älskar ett intensivt vinyasapass, och ännu bättre om det spelas hiphop och passet är i ett mörkt rum med stearinljus.

Förutom yoga så är löpning en viktig del av Meghan Markles liv. I en intervju med Shape berättar hon att hon behöver löpningen lika mycket för hennes fysiska hälsa som hennes psykiska.

– Löpning har alltid varit min form av meditation med rörelse,  något som jag njuter av för att det får mig att rensa mitt huvud, berättar hon för Women’s Health.

Så om du ska äta och träna som hertiginnan av Sussex ska du äta pommes, yoga och springa. Känns helt okej!

Källa: Harpers Baazar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!