Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Sara Ches 5 bästa tips på hur du minskar din stress

Stressen finns runt omkring oss och ibland kanske vi inte ens hinner stanna upp och känna av stressen. Det var det som hände Metro Modes Sara Ches och på sin blogg delar hon med sig av sina fem bästa tips på hur du minskar din stress.

sara-cheFoto: sarache.metromode.se

Sara Che hade precis sagt upp sig från jobbet och hon skulle njuta av två veckors semester innan hon började sitt nya jobb. Under semestern slog det henne att den trötthet hon känt när hon jobbade var utmattning och att hon hade varit väldigt stressad. Hon insåg att hon hade jobbat på med ett bagage fullt av negativ energi. I ett inlägg på bloggen delar hon med sig av fem tips som har fått henne att må så mycket bättre och minskat sina stressnivåer.

Morgonrutiner

Sara tipsar om att skaffa dig en morgonrutin, ha en ritual som du gör för dig själv och ditt mående. Det kan vara allt från en lugn stund när du dricker morgonteet, en hudvårdsrutin eller en stund i tystnad. Viktiga är att du är i nuet och inte tänker på dagens agenda.

Promenader

En av de grundläggande sakerna för Saras mående är promenader. De är för henne en terapi som låter henne landa i kroppen istället för att vara uppe i huvudet. Under dina promenader sätter du energin i rörelse vilket får dig att processa dina känslor och tankar.

Tänk på dina kläder

Sara försöker alltid att utgå från att bära de kläder som för henne att bli glad. Hon tipsar om att tänka på hur färger påverkar oss och aktivt välja kläder som får dig att må bra.

Läs hela hennes inlägg här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!