Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Träningsappen som håller Ellie Goulding i toppform under alla resor

Sångerskan Ellie Goulding är ett riktigt energiknippe på scenen och vi älskar även att inspireras av hennes träningsuppdateringar på Instagram. Ellie lyckas hålla igång träningen oavsett om hon är på hemmaplan eller ute på turné, mycket tack vare träningsappar i telefonen. 

Foto: Instagram/@elliegoulding
Källa: Wellandgood.com

Ellie Goulding har tidigare berättat om hur hon i början av sin karriär led av återkommande panikångestattacker, som hon lyckades komma ur tack vare en regelbunden träningsrutin. Ellie gillar tuff och svettig träning och två av hennes favoriter är Barry’s bootcamp och hotyoga-klasser.

Som artist har Ellie många resdagar per år och då behöver hon snabba lösningar för att hinna få in träningen i sitt pressade schema. Hon vänder sig gärna till en träningsapp och favoriten är Nike+ Training Club som har lättföljda träningspass i tre olika nivåer inom styrke- och konditionsträning. Många av passen går att göra utan redskap, sedan i somras hittar du även yogapass från 15 upp till 45 minuter. Ellie är inne på samma träningsfilosofi som vi på Metro Mode har: ett kort och intensivt träningspass räcker lång väg (och är så mycket bättre än ingen rörelse alls – både för kroppen och huvudet).

Läs mer: Här är de 5 bästa träningsapparna för dig som vill yoga, styrke- och konditionsträna hemma

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!