Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Här de 5 bästa träningsapparna för dig som vill yoga, styrke- och konditionsträna hemma

Här de 5 bästa träningsapparna för dig som vill yoga, styrke- och konditionsträna hemma
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/06/casall_TOD_635.jpg

Träningsappar: Casall T.O.D.

Casall T.O.D.

T.O.D. står för “training of the day” och med den här appen kan du enkelt få till ett pass varje dag under sommaren genom att välja bland 75 träningspass (med 130 olika övningar) på 15-45 minuter, inom kondition, styrka och yoga.

Finns till iOS och Android.

Foto: Instagram/@casalltraining

https://metromode.se/files/2016/06/Nike_app_815.jpg

Träningsappar: Nike+ Training Club

Nike+ Training Club

Nike+ Training Club erbjuder en mängd lättföljda träningspass i tre olika nivåer inom styrke- och konditionsträning. Sommarens nyhet i appen är yogapass! Yogan presenteras i tre olika program på 15-45 minuter som passar alla svårighetsgrader.

Finns till iOS och Android.

Foto: Nike

https://metromode.se/files/2016/06/seven_app.jpg

Träningsappar: Seven – 7 minute workout training challenge

Seven – 7 minute workout training challenge

De populära 7-minuters-apparna finns i många olika versioner. I den här appen utmanas du till att träna något av de högintensiva passen på 7 minuter, varje dag i 7 månader. Du börjar med tre liv, och för varje dag du missar ett pass så försvinner ett liv (du får missa högst tre tillfällen per månad). Ett roligt sätt för tävlingsmänniskan att hålla igång träningen.

Finns till iOS och Android.

Foto: Perigee.se/apps/seven

https://metromode.se/files/2016/06/HIIT_Timer_1.jpg

Träningsappar: H-I-I-T Timer

H-I-I-T Timer

Ska du köra styrkeintervaller och behöver någon som håller koll på tiden? Då är det här appen för dig! Använd till exempel när du kör dina tabata-pass med 8 x 20 sekunders högintensiva styrkeintervaller.

Finns till iOS.

https://metromode.se/files/2016/06/yogastudioapp.jpg

Träningsappar: Yogastudio

Yogastudio

Lättanvänd och tydlig app med färdiga yogapass och möjlighet att sätta ihop dina egna program, både för nybörjare och mer avancerade yogis. Appen har över 280 olika positioner och du kan välja bland kategorier som “Quick yoga fix”, “Yoga for runners” och “Yoga for back pain”.

Finns till iOS och Android.

Foto: Yogastudioapp.com

När du behöver ett alternativ till din vanliga gymträning så finns lösningen i din telefon. Här tipsar vi om fem grymma träningsappar som hjälper dig att fixa träningen var du än befinner dig.  

 

Med hjälp av lite teknik och några enkla redskap (i många fall bara din egen kroppsvikt!) så går det att få till riktigt effektiva träningspass vare sig du vill träna styrka, kondition eller yoga.

 

Kolla in bildspelet för fem träningsappar som du enkelt laddar ner till telefonen och tar med dig på resan, ut i parken eller till vardagsrummet för ett roligt och effektivt hemmaträningspass.

 

Foto: Nike & instagram/@casalltraining

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!