Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

De 6 bästa träningsapparna för dig som vill träna på egen hand

När du behöver ett alternativ till din vanliga gymträning så finns lösningen i din telefon. Här tipsar vi om sex grymma träningsappar som hjälper dig att fixa träningen var du än befinner dig.  

Foto: Unsplash

Med hjälp av lite teknik och några enkla redskap (i många fall bara din egen kroppsvikt!) så går det att få till riktigt effektiva träningspass vare sig du vill träna styrka, kondition, yoga eller löpning. Här nedanför har vi samlat de 5 bästa träningsapparna just nu som du lätt laddar ner och tar dig med ut i parken, löpspåret eller vardagsrummet för ett roligt och effektivt hemmaträningspass.

Nike Training Club KÖP

Nike Training Club

Nike Training Club

Nike+ Training Club erbjuder en mängd lättföljda träningspass i tre olika nivåer inom styrke- och konditionsträning. Numera finns det även yoga form av tre olika program på 15-45 minuter som passar alla svårighetsgrader.

Finns till iOS och Android.

KÖP

Foto: Nike

Nästa bild
Seven – 7 minute workout training challenge KÖP

Seven – 7 minute workout training challenge

Seven – 7 minute workout training challenge

De populära 7-minuters-apparna finns i många olika versioner. I den här appen utmanas du till att träna något av de högintensiva passen på 7 minuter, varje dag i 7 månader. Du börjar med tre liv, och för varje dag du missar ett pass så försvinner ett liv (du får missa högst tre tillfällen per månad). Ett roligt sätt för tävlingsmänniskan att hålla igång träningen.

Finns till iOS och Android.

KÖP

Foto: Perigee.se/apps/seven

Nästa bild
H-I-I-T Timer KÖP

H-I-I-T Timer

H-I-I-T Timer

Ska du köra styrkeintervaller och behöver någon som håller koll på tiden? Då är det här appen för dig! Använd till exempel när du kör dina tabata-pass med 8 x 20 sekunders högintensiva styrkeintervaller.

Finns till iOS.

KÖP

Nästa bild
Yogastudio KÖP

Yogastudio

Yogastudio

Lättanvänd och tydlig app med färdiga yogapass och möjlighet att sätta ihop dina egna program, både för nybörjare och mer avancerade yogis. Appen har över 280 olika positioner och du kan välja bland kategorier som “Quick yoga fix”, “Yoga for runners” och “Yoga for back pain”.

Finns till iOS och Android.

KÖP

Foto: Yogastudioapp.com

Nästa bild
Runkeeper KÖP

Runkeeper

Asics Runkeeper

Den klassiska löparappen ägs numera av Asics, och precis som tidigare kan du följa dina löprundor, sätta upp mål, anta utmaningar och se dina framsteg i appen.

Finns till iOS och Android.

KÖP

Foto: Instagram/@runkeeper

Nästa bild
FMTK Försvarsmaktens Träningsklubb KÖP

FMTK Försvarsmaktens Träningsklubb

FMTK

Inom Försvarsmakten finns stor kunskap om träning och hälsa, och i den här appen kan du ta del av just det. Här hittar du både enstaka träningspass och hela program, kan följa din utveckling och kan dessutom kolla på specifika övningar i den enorma övningsbanken.

Finns till iOS och Android.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!