Home

8 snabba nyheter på inredningsfronten

Hett på metro mode home redaktionen
Mat med en tvist och nya hotell – här är några av sakerna vi snackar om på redaktionen just nu.

Av: Petra Tungården och Sanna Fischer Nordström

Instagramkärlek
Jesper florbrant är en ny fotografstjärna. Missa inte hans snygga inredningsjobb hemma hos Mathilda och Andres. Missa heller inte hans snygga instagram # inredningsfotografen. Där hittar ni en massa inredningsininspiration.
Jesper Florbrant

By Andrea
Hur snygga är inte Andreas underlägg som lyfter vilken dukning som helst. Kolla bara här hur Sannas köttbullemiddag känns som en riktig festmåltid. 395 kronor för ett set om fyra.
Underlägg av Andrea Brodin

Prima Ballerina
Metro Mode Homes Sanna Fischer Nordström har tagit bilder för Piqmo.com. En serie om tre som finns att köpa på sidan. Under ledning av Bingo Rimér fick Sanna förverkliga en fotodröm med ballerinor som motiv.
Bingo Rimer för Unicef

Lena lakan!
Lakan ska vara mjuka och krispiga, ja precis som en nystruken herrskjorta. Det har Bobo som driver Alex & Fred tagit fasta på. Hon tillverkar sängkläder för hela familjen i skjorttyger. Ni hittar hela hennes fantastiska kollektion på alexfred.se
Lakan från Axel & Fred

Punkmiddag
Gillar du mat med en tvist. Då ska ni testa nyöppnade restaurangen Punk Royal. Ni kommer få njuta en sexrätters meny i en cool miljö på Folkungagatan 128. Vi har testat och vi lovar, det är inte som något ni upplevt förut.
Restaurang Punk Royale

Bukettlyx
Fredagsbuketten är numera ett myntat uttryck i inredningsvärlden. Känner du att det är svårt att få till din egen? Kontakta gardenista så hjälper de dig direkt. Färska blommor i olika storlekar och buketter levereras direkt hem till dig när du vill eller ännu bättre samma dag och tid varje vecka. Spana in Gardenista.se för mer info.
fredagsbukett gardenista

Kreativ läsning
Nu är det dags för nummer två av Christina Breeze och Moa Samuelssons härliga inredningsbok Hej kreativa Hem. Vi får följa med hem till kända och okända kreativa personer. Superkul. Boken hittar ni i butik nu i maj.
Kreativa hem

Hotelldrömmar
Nytt på New Yorks stora hotel scen är att The Edition nu slår upp portarna där. Blir det lika härligt som det I London så kommer vi att jubla. Vi hoppas att vi får chans att besöka det snart!
the-edition-new-york

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!