Home

Bianca Ingrossos hem i Palma “förhoppningsvis” snart klart – har dröjt flera år

Bianca Ingrossos lägenhet i Palma har genomgått renoveringar under de senaste åren, vilket innebär att hon ännu inte kunnat bo där. Nu kommer tv-personligheten med ett nytt besked om sitt hem på soliga Mallorca.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var när Bianca Ingrosso, 29, nyligen höll en frågestund på Instagram som hon fick frågan om var hon hade tänkt åka på semester i sommar. Influencerns svar innehöll ett besked gällande hennes lägenhet i Palma, som hon ännu inte har tillträtt trots att hon köpte den för flera år sedan:

“Förhoppningsvis är min lägenhet i Palma klar (herregud har väntat i snart 5 år) så några veckor i Palma med pappa och sen hyra hus på Ibiza”, skrev hon i sin story.

Funderade på att sälja

Redan hösten 2020 avslöjade Ingrosso att hon funderade på att slå till på en lägenhet i Spanien. Året därpå berättade hon för sina följare att köpet hade gått igenom:

“Herregud, jag har precis köpt min drömlägenhet på Mallorca”, skrev hon då på Instagram.

I samma veva berättade Ingrosso att lägenheten var en del av en nyproduktion som skulle vara klar 2022. Enligt Hänt kom hon dock med ett nytt besked i början av förra året – lägenheten var fortfarande inte färdigbyggd.

”Bygget var på paus i flera år pga byggstrejk, fick jag reda på när jag köpte den. Man ba super! Bra det går för mig haha! Jag försöker bara hålla mig lugn och hoppas på att den snart blir klar!”, skrev hon på Instagram i februari 2023.

I somras berättade Ingrosso dessutom att hon ville sälja semesterboendet för att istället köpa hus på Ibiza, där hon semestrade förra sommaren:

“Jag kommer 100% sälja min lägenhet när den är klar i Palma, den ska säljas, hus ska köpas på Ibiza”, sa hon i podcasten Vad fan hände? som drivs av Klara Elvgren och Alice Stenlöf.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!