instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Stockholm 2017 är Ikeas finaste kollektion – vi vill ha ALLT!

Av:

Just nu verkar knappt en vecka kunna passera utan att Ikea kommer med spännande nyheter. Vi har knappt kunnat njuta av den färska Ikea-katalogen men nu har vi siktet på någonting annat – Stockholm 2017.

Likt de tidigare Stockholm-kollektionerna är den här stilren och lätt att tycka om. Till Stockholm 2017 har Ikea satsat på äkta hantverk och skandinavisk design. Vi ser naturmaterial som rotting, sjögräs och askträ men även mycket sammet och mönstrade textilier. Bekvämlighet är nyckelordet för den här kollektionen, möblerna ska vara bekväma och sköna att använda.

Även färgskalan har en tydlig koppling till Sverige och Skandinavien. Det blå ska symbolisera himmel och hav, medan den starka orangefärgen är inspirerat av solnedgången i norra Sverige.

Ikea har även tagit in en hel del nya designers till den här kollektionen bland annat Anne Nilsson, Ola Wihlborg och Hanna Dalrot. De övriga designerna är: Nike Karlsson, Gunnel Sahlin och Maria Vinka.

Foto: Ikea

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår