instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Öka bostadens värde med homestyling – 3 grymma tips!

Av: Metro Mode

Går du i säljartankar? Visa upp ditt hem från sin bästa sida! Att anlita en inredare inför fotografering och visningar gör mycket för hemmet och kan öka din försäljning avsevärt – men det finns några riktigt bra saker du kan göra själv för att lyfta ditt hem inför visningen.

Foto/Styling: Homestories

Det kan vara lätt att bli hemmablind och ha svårt att se bristerna i bostaden. Ofta behöver man en objektiv person som har ett tränat öga. En styling behöver inte betyda att man byter ut varenda möbel och detalj i hemmet. En inredare kan ibland jobba enbart med befintlig inredning. Ett klassiskt fel många gör är att möblera mot tvn, en öppen spis eller fönster, istället för att låta planlösningen avgöra. I stan har man inte råd att slösa med avgörande kvm.

Men lönar det sig att lägga pengar på styling?

Det är den stora frågan vi alla ställer oss! Mäklare som har jobbat med att sälja bostäder i flera år, är övertygad om att det är väl investerade pengar i att styla sin bostad. Det går dock inte riktigt att bevisa den stora påverkan en styling har på slutpriset. Men mäklare upplever ändå att stylingen tillför mycket och att det oftast genererar högre slutpriser. Tänk själv när du går in i en stylad bostad, det gör mycket för hela känslan!

Nedan hittar du 3 tips och före/efter-bilder som verkligen visar vilken skillnad styling kan göra! 

Källa: Homestories / Ekonomifokus

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår