Home

Rustikt och naturligt – Se våra 13 favoriter från H&M Homes höstkollektion 2017

Rustikt och naturligt – Se våra 13 favoriter från H&M Homes höstkollektion 2017
14 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/Hm-home-aw171.jpg

H&M Home hösten 2017 - påslakan

Sommaren är nästan precis börjat men vi längtar redan till hösten – anledningen? H&M Home har precis släppt första bilderna på deras höstkollektion. Hösten på H&M är rustik med jordiga nyanser där det naturliga dominerar.

I höstkollektionen är det inte trenderna som fått ta plats utan allt fokus ligger på färgerna och materialen. Tanken är att kollektionen ska skapa en varm och inbjudande känsla.

– Färgnyanser är viktigare än trender den här säsongen. När vi skapade årets höstkollektion ville vi fokusera på texturer och tänka på hur olika material känns att ta på. Vi tittade på naturen för inspiration och resultatet blev två stilar. En är rustik med jordnära toner och naturmaterial medan den andra är mörk och dramatisk med med sofistikerade färger, säger Evelina Kravaev Söderberg, Head of Design på H&M HOME i ett pressmeddelande.

Vi på Metro Mode är lite extra förtjusta i den rustika servisen, med skålar och kannor och så klart även de terrakottafärgade detaljerna. I bildspelet hittar du våra 13 favoriter som vi längtar lite extra till.

Foto: H&M

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!