instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
karriar

Åklagaren Marcia Clarks klockrena svar till män som inte vågar prata med kvinnor efter #metoo

Av: Metro Mode

I samband med #metoo är det ett flertal män som menar att de inte längre vet hur de ska bemöta kvinnor. Under Makers Conference ger Marcia Clark, ledande åklagare i fallet mot O.J. Simpson, det perfekta svaret till dessa män. Kolla in videon och känn peppen! 

Foto: REX/ David Buchan

Annons

I den stora vågen för den senaste tidens initiativ med både #metoo och #timesup är det allt fler kvinnor som väljer att höja sina röster och säga ifrån, något som den feministiska medieorganisationen Makers Women vill underlätta. De har därför anordnat konferensen Makers Conference, som ska fungera som en arena där dessa viktiga röster får höras.

En av dem som gästade konferensen var powerkvinnan Marcia Clark som pratade om hur vissa män, som motreaktion till #metoo, påstår sig inte längre veta hur de ska bemöta kvinnor – med risk för att göra något som anses olämpligt. Hon gav dem fantastiskt svar genom att bland annat ifrågasatta argumentet och jämförde det med hur vi kvinnor alltid har behövt anpassa oss.

“Boo f***ing hoo.” Marcia Clark, the lead prosecutor in the O.J. Simpson case, has the perfect response for men who may be afraid to work with women after the #MeToo movement. . . . Link in bio to watch the full panel from the #MAKERSConference2018 ✊#RaiseYourVoice #TimesUp @marciaclark1994 @nancyannearmstrong #marciaclark

Ett inlägg delat av MAKERS (@makerswomen)

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår