instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
karriar

Gör om skrivbordet på jobbet – 22 snygga kontorsprylar för en drömmigare arbetsplats

Av:

Vad vore ett skrivbord på jobbet utan en kaffekopp, to do-listor och ett tiotal olika pennor? Nedan hittar du 22 saker som får din arbetsplats på kontoret att se mer hemtrevligt ut (på nolltid!).

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Unsplash

 

Ta en titt på ditt skrivbord – känns det mest rörigt och stökigt? Ett hemtrevligt skrivbord på jobbet där sakerna är prydligt sorterade får oss att känna oss lugna, harmoniska och mer koncentrerade. Det bästa med att pimpa kontorsskrivbordet så att det blir en drömmigare plats är att du kan göra det utan att lägga ner din själ i det – du behöver heller inte en stor förmögenhet för att göra det möjligt!

Det räcker med en rolig kaffemugg, ett snyggt skrin för att förvara pennor och post-its och ett inspirerande tryck på en poster och du är redo att rocka din nya arbetsplats! Gör det extra snyggt med ett fat där du kan sortera läppbalsam, handdesinfektion och andra accessoarer du gärna bär med dig till jobbet. Lyxa till det med en härlig växt eller varför inte konstgjorda blommor för en harmonisk känsla? Ta en titt nedan på 22 olika saker att piffa upp ditt bord med för en snygg och hemtrevlig arbetsplats!

Läs också: Därför borde du börja skriva dagbok (igen!)

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår