Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Meghan Markles bästa tips på hur du blir en stark och framgångsrik kvinna

Ingen har nog missat att Meghan Markle är på allas läppar just nu. Hon är en framgångsrik kvinna som länge kämpat för att världen ska bli en bättre plats.

meghan-markle

Foto: Getty images

Hon är Global ambassadör för Vision Canada, hon har jobbat som förespråkare för UN Women och har hållit i en presentation på FNs högkvarter för HeforShes jämställdhetskampanj. Hon är en kvinna som är en sann inspirationskälla. Vi tar mer än gärna till oss av alla hennes tips för hur en blir en framgångsrik kvinna.

Höj rösten för det som är viktigt för dig

När Meghan höll ett tal för FN, 2015, berättade hon om när hon som elvaåring lyckades påverka samhället. I talet berättar hon att när hon var elva år såg hon en reklam i skolan för en diskmedel. Sloganen för kampanjen var “Kvinnor över hela Amerika kämpar mot feta kastruller och stekpannor”. Hennes pappa uppmuntrade henne att skriva brev och hon skrev till de mäktigaste kvinnorna hon kunde komma på. Efter några månader ändrade företaget sloganen på diskmedlet till “Människor över hela Amerika kämpar mot feta kastruller och stekpannor”. Där och då märkte hon att alla kan göra skillnad och påverka.

Stötta andra kvinnor

Ett av talesätten Meghan tror på är att “flickor med drömmar blir kvinnor med visioner”. Hon menar att vi ska stötta varandra till att våga tro på våra visioner. “Det räcker inte med att prata om jämställdhet. Vi måste tro på det. Det räcker inte att tror på det. Vi måste jobba för det. Låt oss jobba tillsammans.”, har hon skrivit på sin hemsida The tig (som hon tyvärr fått stänga ner nu när hon är kunglig).

Sätt smarta mål

Meghan tipsar om att du ska sätta mål men vara öppen för att de kan förändras. Att lämna plats för magi och att det är okej att dina planer ibland kanske spricker.

Utmana dig själv

The Tig skriver hon att hon vill att du ska utmana dig själv. Med både stora och små saker. Till exempel att sluta skvallra, prova en ny mat eller säga till någon att du älskar dem.

Satsa på rätt saker

I boken “The Game Changers” har hon delat med sig av några karriärstips. Där har hon sagt att du inte ska lägga tid på någonting du inte kommer satsa på. “Ge det inte fem minuter om du inte tänker ge det ge det fem år.” Så lägg din energi på det som tar dig framåt och som du är beredd att lägga ner din själ i. Allt annat ska du strunta i.

Källa: Career girl daily/Harpers Baazar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!