Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Nytt år – nya möjligheter. New year – new me. Ja, listan på klyschiga citat kan göras

Karriär

Vill du få ut det mesta av ditt liv? Här är 5 tips som skapar ditt år 2.0

Nytt år – nya möjligheter. New year – new me. Ja, listan på klyschiga citat kan göras lång men det ligger väl trots allt något i det? Januari har svischat förbi, och kanske känner du att du inte har hunnit reflektera över det nya året? Spana in våra tips för att du ska göra 2018 till ditt bästa år!

goal-list Foto: Roxanne Desgagnés & Estée Janssens/ Unsplash


1. Lär dig något nytt varje dag
Det är ofta du lär dig något nytt, så varför inte skriva ner det i ett anteckningsblock? Oavsett om det bara är fakta eller en ny kompetens kan det göra dig ännu mer motiverad att blicka tillbaka!


2. Sätt tydliga mål och deadlines

Att bygga upp mål och sätta deadlines kan hjälpa dig på vägen att nå dina mål, men det gäller att vara realistisk. En stor förändring sker oftast inte under en vecka utan kräver tid. Tänk på vad du vill och kan åstadkomma 2018 och tänk långsiktigt – var vill du befinna dig om fem år? Var också medveten och öppen för nya möjligheter och glöm inte – du kan alltid ändra dig och sedan ändra dig igen!

3. Ta ansvar för dig och ditt liv

För många är det inte en självklarhet att behöva ta eget ansvar, men med eget ansvar kommer också du utvecklas som person. Våga fråga om du behöver hjälp men försök också att ta för dig och lita på det du gör är bra. Ta makten över ditt välmående och ditt liv och våga ta risker för att nå dina mål.

4. Tänk på vad du redan har åstadkommit och lärt dig

Det är sällan man blickar tillbaka på det man faktiskt har gjort i livet och istället bara blickar framåt. Kanske har du sökt till din drömutbildning? Ja, då är du ett steg på vägen. Se det som små, små steg på väg till något större.

5. Ha en vision

Ha en vision och föreställ dig hur ditt liv ser ut när du har nått ditt drömmål. När du har en dålig dag, tänk på varför du vill nå ditt mål. Titta på inspirerande bilder och skriv ner bra citat!

Källa: Careergirldaily

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding