instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mamma

Räddningen för nyblivna föräldrar! 20 saker du FAKTISKT behöver

Av: Metro Mode

Du som går i väntans tider funderar säkert en hel del på vad du behöver köpa innan bebisen kommer. Det mesta går såklart att skaffa allteftersom, men vi har samlat listan på grejerna du kommer vilja ha på plats redan från början. 

Babyskyddet till bilen och barnvagnen är två av prylarna som de flesta blivande föräldrar skaffar först, och vi håller med om att de bör finnas på plats inför förlossningen (inte minst för att ni ska ta er hem från sjukhuset).

Det är mysigt att köpa kläder inför den lilles ankomst, men stressa inte över att ni måste ha ett stort klädlager hemma i byrån samma dag hen föds. Den första tiden kommer den lilla bebisen ligga mycket hud mot hud och inlindad i filtar, och med stor sannolikhet kommer ni dessutom att få en hel del kläder i present.

Med det sagt finns det några plagg som är bra att ha hemma från början. Sikta på storlek 50-56 (och om bebisen är mindre än så vid födseln så kan ni komplettera i efterhand):

Utöver vagn, bilstol och kläder finns det ett gäng saker som kommer att underlätta er första tid med den nya lilla familjemedlemmen – vi listar dem nedan.

Läs också: Checklista för BB-väskan – det här vill du inte glömma att ta med till förlossningen!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår