instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mamma

Dags att beställa hem årets finaste luciakläder – för både vuxna och barn

Av: Metro Mode

Lucia närmar sig med stormsteg – hög tid att beställa hem årets Luciadräkter för både stora och små. Idag finns det massvis av olika alternativ för Luciatågen. Klassiska Lucialinnen, tomtedräkter, eller kanske en snögubbe? Metro Mode listar årets finaste varianter. 

Foto: Lindex

Ett superbra tips ifall du har Luciadräkter som barnen har vuxit ur är att du just nu kan lämna in dem till utvalda H&M-butiker! De har nämligen ett initiativ ”För traditionen vidare”, som uppmuntrar kunder att göra smarta val vid sina årliga inköp av lucialinnen och andra luciakostymer.

Mellan datumen 19 november och 13 december kan du lämna in de urväxta luciakostymerna i utvalda H&M-butiker. De insamlade kostymerna säljs sedan vidare till nya kunder för femtio kronor och alla intäkter från försäljningen går oavkortat till Rädda Barnen. Eftersom vi inte ska gå i butiker i onödan just nu så uppmuntrar de dig även att byta luciakostymer direkt med personer i din närhet – och för varje bild på bytet som publiceras med hashtagen #HMxMyActions på Instagram skänker H&M Sverige tio kronor till Rädda Barnen, vilket de även gör för varje luciakostym som lämnas in i en butik. Så bra!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår