instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mamma

Ida Warg och Alexander Pärleros väntar barn – här visar Ida upp gravidmagen!

Av:

Det händer mycket i bloggaren och hälsoprofilen Ida Wargs liv just nu. I januari friade fästmannen Alexander Pärleros, bröllopet stundar inom kort – och nu avslöjar Ida att paret även kommer att bli föräldrar innan året är slut! 

Foto: Idawarg.se

Annons

Ida Warg publicerade de goda nyheterna på söndagsmorgonen, med bilder på sin växande gravidmage. “Jag ska förhoppningsvis bli mamma i augusti och det känns helt fantastiskt!”, skriver Ida i sin blogg. Hon har inte velat berätta om graviditeten tidigare men inser att den numera är svår att dölja. I ett klipp på sin Youtube läser hon upp ett utdrag ur sin graviddagbok, med förhoppningen om att hennes tankar ska tas emot på ett bra sätt: “Det känns så jobbigt och nervöst att dela med mig av det men samtidigt så skönt”.

Ida utlovar mer graviduppdateringar i bloggen framöver och vi på Metro Mode önskar det härliga entreprenörsparet stort lycka till! Läs Idas blogginlägg om gravidlyckan här.

Känns overkligt att jag skriver det här men jag och @alexanderparleros ska bli föräldrar i år ❤️La upp en video på youtube idag om min gravidresa hittills. Det är det mest personliga och ärliga jag någonsin postat i sociala medier ?? direktlänk till videon i min profil @idawarg ❤️ Lyssna även på vår nya podd (Sånt är livet – Alex & Ida) där vi berättar om allt ??❤️

Ett inlägg delat av Ida Warg (@idawarg)

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår