Om du placerar olivoljan i kylskåpet blir den nästan smörlik i konsistensen, svår att jobba med och inte lika fruktig i smaken som vi vill att den ska va.
Foto: Unsplash
Om du placerar olivoljan i kylskåpet blir den nästan smörlik i konsistensen, svår att jobba med och inte lika fruktig i smaken som vi vill att den ska va.
Foto: Unsplash
Brödet torkar snabbare om det förvaras i kylen istället för ett skafferi eller ute på diskbänken. Optimalt är att förvara brödet i 4 dagar. Vill du att det ska hålla sig fräscht längre? Frys in det.
Foto: Unsplash
Brödet torkar snabbare om det förvaras i kylen istället för ett skafferi eller ute på diskbänken. Optimalt är att förvara brödet i 4 dagar. Vill du att det ska hålla sig fräscht längre? Frys in det.
Foto: Unsplash
Malet kaffe suger åt sig av alla andra dofter och smaker i kylskåpet. Jag tror inte du är så sugen på att dricka ost-kaffe? Vi skippar gärna det!
Foto: Unsplash
Malet kaffe suger åt sig av alla andra dofter och smaker i kylskåpet. Jag tror inte du är så sugen på att dricka ost-kaffe? Vi skippar gärna det!
Foto: Unsplash
All fukt och kylan som är i kylskåpet gör det problematiskt för stärkelsen i potatisen – vilket leder till att de blir mjuka och inte lika goda att äta sen när de tillagas.
Foto: Unsplash
All fukt och kylan som är i kylskåpet gör det problematiskt för stärkelsen i potatisen – vilket leder till att de blir mjuka och inte lika goda att äta sen när de tillagas.
Foto: Unsplash
När vitlöken ligger i kylskåpet så möglar den snabbare. När du väl ska använda vitlöken i maten vill du nog inte upptäcka att den har varit möglig under sin tid i kylen. Förvara vitlöken framme på diskbänken eller i skafferiet istället.
Foto: Unsplash
När vitlöken ligger i kylskåpet så möglar den snabbare. När du väl ska använda vitlöken i maten vill du nog inte upptäcka att den har varit möglig under sin tid i kylen. Förvara vitlöken framme på diskbänken eller i skafferiet istället.
Foto: Unsplash