instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
man

Bästa Fars dag presenterna 2023 – presenttips till pappa

Av: Metro Mode

Den andra söndagen i november firar vi papporna i våra liv och 2023 infaller Fars dag söndagen den 12 november.

Foto: Shutterstock

Nu är det snart dags att fira alla pappor. I år infaller Fars Dag den söndagen den 12 november.

Visste du att USA:s Fars dag kom från 1910-talet? På 1930-talet kom Högtiden till Sverige och firades i början av juni på samma sätt som i USA. Men för att inte krocka med Mors dag flyttades firandet så småningom till november här i Sverige. Dessutom var det först på 1980-talet som vi började fira Fars dag med presenter. Detta har nu blivit en tradition.

Bästa Fars dag presenterna 2023

Vi har valt ut 50 blandade presenter nedan med allt från mode, skönhet och inredning i en mängd olika prisklasser för att hjälpa dig hitta en bra Fars dag-present till din pappa.

Är du osäker på vart du ska börja? Skriv ett vackert kort till din pappa som delar dina tankar om din relation. Kanske är du tacksam för hans kloka ord eller goda handlingar? Berätta hur du upplever din relation till din far.

När du väljer en present till Fars dag, se till att den är lämplig för honom, omtänksam och med tanke på vad han kanske behöver eller vill ha. Det behöver inte vara så stort eller komplicerat. Det kan vara något som är hans passioner och intressen, som en bra bok, en underbar kaffemugg, en trevlig morgonrock eller något annat. Alternativt kan du göra en presentkorg som innehåller en mängd olika saker som han redan använder, som toalettartiklar, underkläder och andra föremål som vi alla kan behöva fylla på med jämna mellanrum.

Om du vill fokusera på upplevelser istället för gåvor kan det vara en bra idé att planera en rolig dag för dig och din pappa! Vad har du för avsikt att lära dig? Det kan vara friluftsliv, en kväll på bio eller en smakfull middag.

Nedan har vi listat 50 presenttips till pappa på Fars Dag!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår