instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
man

Victor Nilsson Lindelöf x H&M – plaggen han älskar att bära till vardags

Av: Metro Mode

Victor Nilsson Lindelöf är Manchester Uniteds svenska fotbollsstjärna. Nedan kan du låta dig inspireras av plaggen han älskar att bära till vardags, utanför fotbollsplanen.

“Mina morgonrutiner är viktiga för mig. Jag startar alltid dagen med en kopp kaffe.”/Foto: H&M

Victor Nilsson Lindelöf är fotbollsspelaren som verkligen vet hur man sätter ihop en snygg outfit som passar till vardags. Låt dig bli inspirerad av snygga looks som är perfekta för alla tillfällen.

“Manchester är mitt andra hem.”/Foto: H&M

Att gå en promenad, slappa hemma eller dricka en kopp kaffe på närmaste kaffehak är vardagssituationer vi alla kan relatera till. Se hur Victor väljer att klä sig under dessa stunder, och bli inspirerad av hans personliga stil. Om du tycker om att promenera kan det vara en bra idé att klä sig bekvämt, satsa då gärna på sneakers, shorts och luftiga tröjor.

“Musik får mig att slappna av och ta en paus från världens förväntningar.”/Foto: H&M

När du slappar hemma kan du istället skruva upp volymen, luta dig tillbaka och trycka på play. Ett par sköna jeans och en rutig skjorta är precis vad som behövs för en avslappnad stund.

Spana in Victors snygga outfits nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår