Man

Sliten efter en dag på jobbet? Här är 3 sätt att se piggare ut

Känner du dig trött och sliten efter en lång dag på jobbet? Och det enda du egentligen vill göra är att lägga dig på soffan och slötitta på Netflix? Ryck upp dig! Är du trött så är du – men här får du tre enkla tips för att åtminstone se piggare ut. 

Foto: REX

1Skölj ansiktet med vatten

Skölj ansiktet ordentligt med ljummet vatten för att få bort där det fettlagret som hinner lägga sig i ansiktet under en dag. Därefter kan du tvätta ansiktet med iskallt vatten 2-3 gånger för att få igång blodcirkulationen. Visst känner du dig lite piggare redan nu?

2. Gör 10 armhävningar

Många av oss har väldigt stillasittande jobb – vilket gör att kroppen inte är fysiskt trött när vi kommer hem utan mentalt trött. Ett av de bästa tipsen mot mental trötthet är fysisk aktivitet. Så ut och spring, gör armhävningar eller ta en lång promenad för att bli piggare.

3. Drick INTE kaffe

Det här kanske kommer som en chock för många. Men kaffe gör dig INTE piggare. Kaffe gör dig tröttare eftersom det enda du uppnår är en kortare energi-boost under den väldigt korta tiden som koffeinet verkar. När koffeinet sen har lämnat kroppen får du direkt en lägre energinivå än du hade innan du drack kaffet.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!