instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Efterlängtade kläder med Babblarna på Kappahl

Av: Metro Mode

Många barn har länge önskat sig kläder med motiv från de populära Babblarna. Nu lanserar Kappahl, i samarbete med Hatten Förlag, en hel kollektion som uppmuntrar till lek, rörelse och sång.

Foto: Kappahl

Konceptet Babblarna kom till efter att Anneli Tisell, Hatten Förlags grundare, fött sin son Nils med Downs Syndrom och tyckte att det borde finnas mer lockande material att använda som stöd i hans språkutveckling. Tanken föddes att använda pedagogik som redan fanns, men forma om den så att det skulle bli bättre och roligare att språkleka för Nils och alla andra barn.

“Vi älskar Babblarna. Och våra barn älskar Babblarna. Det är ju figurer med underbara personligheter i fantastiska färger. Så lätta att tycka om. Dessutom tycker vi väldigt mycket om det Babblarna gör för barns språkutveckling”, säger Maja Olsbo, creative designer på Kappahl Kids. Kollektionen är lekfull med mjuka tröjor, byxor, lekoverall och strumpor. Plaggen är skapade för att röra sig fritt, leka, dansa, hoppa, skutta, sjunga och babbla.

Kolla in och klicka hem den fina kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår