instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Ellos släpper badkollektion i hållbara material

Av: Metro Mode

Sommaren närmar sig med stormsteg vilket innebär att Ellos lanserat årets första badkollektion. Hela kollektionen är framtagen med mer hållbara material. Spana in plaggen nedan!

Foto: Ellos

Ibland kan det vara svårt att handla mer hållbart. För att underlätta i köpprocessen har Ellos därför skapat miljöstämpeln “A better choice.” Produkter med denna stämpel är tillverkade med hänsyn till miljön, detta genom mer miljövänliga val av material och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning.

Den senaste badkollektionen, Sweet Summertime, som lanserades den 26 april, är ett exempel på en kollektion där vartenda plagg har stämpeln “A better choice”. Alla badplagg är framtagna med återvunnen nylon. Kollektionen erbjuder dessutom ett stort utbud av storlekar och passformer.

Foto: Ellos

“Det är viktigt för oss som en stor aktör att kunna erbjuda produkter till våra kunder som är framtagna med hänsyn till miljön. ‘A better choice’ är ett bra exempel på en miljöstämpel som hjälper våra kunder att handla mer hållbart. Från Ellos sida är vi därför väldigt stolta över vår senaste kollektion! Vi har haft möjligheten att erbjuda mer hållbara produkter samt ett brett sortiment där våra kunder har friheten att välja vad som passar dem och deras kroppsform bäst”, säger Karin Verdoes, designchef på Ellos fashion.

Spana in kollektionen här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår