Mode

VINTERNS SNYGGASTE SKJORTOR

'Interstellar' film premiere, London, Britain - 29 Oct 2014
 
 
Vilken skjorta passar bäst till glöggminglet, under viktiga möten eller när du är ledig? Vår moderedaktör Martin Hansson guidar dig till vinterns snyggaste skjortor och berättar hur du bär dem.
 
 
Text & plock. Martin Hansson
 
 
Flanellskjorta
 
 
Smart casual i flanellskjorta
 
– Den rutiga skjortan har gjort comeback och det finns ingen årstid då dessa gör sig skjortor bättre än under vintern. Mörka färger, tjockare tyger och mjuka flaneller är det som dominerar om du som Scott Disick ovan eftersträvar ett mer casual klädval. Matcha flanellskjortan med shearlingjacka och stilsäkra jeans.
 
Filippa K, 1095 kr. Gant Rugger, 999 kr. H&M, 249 kr.  J.Lindeberg, 999 kr
 
 
Jeansskjortor
 
 
Uppdaterad jeansskjorta
 
– Jeansskjortan är alltid ett populärt plagg som är smart att investera för garderoben. Inte minst med tanke på att plagget fått ett helt nytt och modernt användningsområde jämfört med för tio år sedan. Gör som Robert Pattinson och bär denimskjortan under en fodrad mockajacka.
 
Eton, 1299 kr. Nudie Jeans, 1195 kr. Jack & Jones, 299 kr. Ralph Lauren, 1199 kr.
 
 
Stiligt
 
 
Uppklädd i businesskjorta
 
– Den klassiska businesskjortan ska vara ordentligt struken och gärna ha en ljusare nyans än själva kostymen. Satsa på en cut-away krage där kragsnibbarna går isär lite för ett mer propert intryck, vilket är lika passande för viktiga möten som under decembermånads alla glöggmingel. Hollywoodstjärnan Matthew McConaughey visar hur.
 
Eton, 1199 kr. Morris Heritage, 1499 kr. Bläck/MQ, 599 kr. Shirt Factory, 899 kr
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!