Mode

Missa inte nya numret av Metro Mode-magasinet – här kan du haffa ett ex gratis

På torsdagen den 23 mars släpps det nya numret av Metro Mode – ett inspirerande och härligt vårnummer med massor av modeinspiration, vårens största trender, shoppingtips och intressant och rolig läsning.

nya-magasinet

Vårnumret är späckat med vårens största trender som volanger, plisserat och mängder av blommor. Förutom det får du tips uppdaterade klassiker och säsongens spännande skönhetsprodukter. Du hittar även ett stort hemma hos-reportage hemma hos stilsäkra Petra Tungården och dessutom en exklusiv intervju med Elsa Hosk. Våren kommer bli exakt sådär härlig som vi tänker oss.

På fredag den 24 mars kan du hämta ditt exemplar av magasinet i Göteborg, Malmö och Stockholm mellan klockan 11 och 14. I Göteborg vid Drottningtorget, i Malmö vid Triangeln Norra Station och i Stockholm vid Stureplan.

Skulle du inte hinna hämta ett magasin idag kan du även läsa tidningen digitalt på metromode.se/digital. Dessutom går det att registrera sig för prenumeration på metromode.se/magasinet för att få nästa nummer gratis hem i brevlådan i maj.

Håll dig uppdaterad med våra bästa nyheter och de senaste trenderna med vårt nyhetsbrev Weekly, som landar i din mejlkorg varje vecka med mängder av inspiration. Skriv upp dig här>

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!