instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Petra Tungården listar höstens finaste skor – 23 drömköp!

Av: Petra Tungården

Det är hög tid att trampa in hösten och det gör vi bäst i tuff metallic, sneakers och glänsande lack. Metros moderedaktör Petra Tungården guidar dig till säsongens snyggaste skor.

 

Lack

Det är knappast en nyhet att det råa, kaxiga och snygga materialet lack är det trendigaste i modevärlden just nu. Att hösten 2016 välja ett par boots i lack känns både modernt och helt rätt. Vill du ta ut svängen ytterligare en modegrad bör du satsa på ett färgglatt par som garanterat bländar alla förbipasserande. Just nu svämmar butikerna över av beiga och laxrosa varianter.

 

Metallic

Vill du addera extra attityd till din look är ett par skor i högblänkande metall det rätta steget att ta. Ett sting av metall lyfter vilken outfit som helst och är ett material som vi gärna låter lätta upp höstens mörkare dagar. Metallerna blir en perfekt partyhöjare till festen, men är minst lika gångbara en vardag. Genom att addera metallic till höstkappor och stora halsdukar kommer du knappast att gå obemärkt förbi någon.

 

Sneakers

Vill du garantera bekvämlighet och samtidigt kamma hem några modepoäng? Då är sneakern den rätta skon för dig. Den här säsongen kryllar det nämligen av trendiga alternativ i allt från metallic till sammet. Och vi vet sedan tidigare att sneakers knappast kan bli fel och går utmärkt att styla med allt från kostym till klänning och såklart denim.

 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa genom via tjänsten Apprl.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår