instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Rosa drömmar och dramatiskt svart – de bäst klädda från Oscarsgalan 2019

Av:

I natt var det äntligen dags för galornas gala – Oscarsgalan. När röda mattan fylls av skådespelare och Hollywood-kändisar som klätt upp sig till tänderna. Dags att frossa i vackra klänningar och smycken! Kika in i bildspelet för våra favoriter.

Foto: Rex features

Finns det någon gala som kändisarna anstränger sig lite extra för så är det den prestigefyllda Oscarsgalan och i natt var det dags igen. Nattens gala var den 91:a upplagan och det var många som gick på den röda mattan i hopp om att ta hem den ärofyllda statyetten.

Några av nattens vinnare var; The Green Book som tog hem priset för bästa film, Olivia Coleman vann bästa skådespelerska för sin roll i The Favourite och Rami Malek vann bästa skådespelare för sin gestaltning av Freddie Mercury i Bohemian Rhapsody.

Men nu tillbaka till den röda mattan, för inte nog med att världens skådespelarelit prisas under galan så är det just röda mattan vi intresserar oss av. Alla vackra klänningar, smycken och frisyrer och årets gala gjorde oss inte besvikna. Det fanns många guldkorn som fångade vår uppmärksamhet, bland andra Lady Gaga, Gemma Chan och Danai Gurira. Här nedan hittar du tolv favoritlooks.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår