instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Så fixar du den trendiga franska vårstilen – 24 plagg i butik just nu

Av: Cassandra Brunstedt

Är det en stil vi fastnade lite extra för under 2017 – så var det den franska stilen! 2018 håller den oss fortfarande i ett järngrepp, och vi kan inte få nog! Vi älskar den tidlösa elegansen, de färgstarka detaljerna och de röda läpparna. Här hjälper vi dig att sno den franska vårstilen, med plagg från budget till lyx. 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

En beige trenchcoat har en självklar plats i fransyskans garderob. Gillar du inte beige så går det minst lika bra att haffa en variant i denim eller färg om det passar dig och din stil bättre. Vida byxor med hög midja gör sig bra ihop med en klassisk vit skjorta, knytblus eller topp med volang.

Möt våren i en plisserad kjol, tillsammans med klackar med detaljer – eller sköna sneakers. Matcha med en stickad tröja och toppa med en stilsäker väska över axeln. Solglasögonen får gärna komma med mönster, eller sticka ut med andra läckra detaljer.

Ett par röda pumps lyfter vårens alla festoutfits och kombineras bäst med ett par matchande läppar i samma nyans. Glöm heller inte att du snabbt sätter pricken över den franska vårstilen med hjälp av en tidlös basker.

Foto: REX Features 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår