Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Så stylar du it-plagget hoodien

Så stylar du it-plagget hoodien
6 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/04/Hoodie-med-kjol.jpg

Croppad hoodie

Den croppade hoodien är nästan det enklaste plagget att applicera i din vardagsstil. Tillsammans med en kjol blir balansen mellan sportigt och feminint perfekt. Addera ett par klackar ifall det fortfarande känns lite bylsigt med jerseytyget.

Grå hoodie, T by Alexander Wang, 3495 kr

Hoodie med tryck, Topshop, 300 kr

https://metromode.se/files/2016/04/Track-suit.jpg

Mjukisset

Selena Gomez visar med bravur upp hur man lätt kan bära jersey-setet i vardagen tillsammans med en minimalistisk frisyr, ett par strappy klackar och en bowlingbag. Mjukissetet har aldrig varit så långt från söndagar i tvättstugan som här.

Byxa, Topshop, 250 kr 
Croppad sweatshirt, H&M, 179 kr

https://metromode.se/files/2016/04/green-hoodie.jpg

Färgstark sweatshirt

Den sportiga färgstarka hoodien förknippas lätt med skolidrotten. Glöm det! Gör som streetstyle-fenomenet Patricia Manfield och rocka en färgstark sweatshirt tillsammans med starka byxor i silver eller skinn. More is more!

Hoodie, Weekday, 250 kr

https://metromode.se/files/2016/04/kavaj-hoodie1.jpg

Hoodie med tryck

Den allra sportigaste hoodien kan kännas knepig att få in i någon annan stil än den du har på gymmet. Men nix! Tillsammans med en vass svart kavaj och udda kostymbyxor får din hoodie samma effekt som om du hade haft sneakers till looken. Snygg, kaxig och ledig.

 

Grå hoodie, Champion, 600 kr

Croppad hoodie med tryck, Topshop, 300 kr

https://metromode.se/files/2016/04/hoodie-dress.jpg

Hoodieklänning

Sno brorsans, farsans eller killens hoodie och go pretty woman! Lårhöga stövlar är pricken över i:et och gör dessutom att känslan av att vara lite naken inte infinner sig. Bär shorts eller kjol under för säkerhetens skull.

Lång hoodie med tryck, H&M, 299 kr

Lång hoodie, Weekday, 500

https://metromode.se/files/2016/04/Skinnjacka-hoodie.jpg

Svart hoodie

Den svarta hoodien får gärna ersätta dina mörka crewnecks eller andra stickade tröjor i vår. Allra snyggast bär du den tillsammans med kickflares, klackar och en snygg skinnpaj. Tufft, trendigt och sportigt, tre flugor i en smäll!

Hoodie, Sweet, 599 kr

Alla har vi en relation till hoodien. Vare sig det är ett plagg du svettas i på gymmet, myser i soffan med när inte Instagram ser, eller som du bär under en vass kavaj tillsammans med dina favoritjeans. Hoodien har både fått ris och ros, men säg inte att du aldrig har ägt en, för det vore med största sannolikhet en lögn. Men glöm den noppriga, urtvättade versionen. Franska modehuset Vetements som pratar allra högst om den hatälskade luvtröjan just nu har gjort en lyxversion som går loss på närmare 7000 kr.  I vår vill jag att du ska tänka på hoodien som du tänk på dina sneakers de senaste säsongerna. Ett soft, sportigt element som klär ner vilket plagg eller vilken accessoar som helst. Hoodien är tillbaka på den riktiga modescenen för att stanna och jag jublar. För vad är faktiskt skönare?

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!