instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Välkomna varmare dagar med vårens snyggaste trend – 23 stilsäkra kjolar att klicka hem

Av:

Nu när våren är här är det dags att uppdatera garderoben med kjolar att bära till vardags. Nedan hittar du 23 trendsäkra kjolar som vi mer än gärna välkomnar våren med!

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Modellbild: Nelly

Det är fortfarande kallt ute – därför passar vi på att skapa den rätta vårkänslan med hjälp av våra outfits. Och det gör vi med att bära kjolar till vardags! I väntan på värmen bär vi kjolen med ett par tjockare strumpbyxor och i sommar kör vi utan. Därför är det perfekt att klicka hem plagget redan nu för att börja använda den (och sedan fortsätta under hela sommaren!).

Omlottkjolen är fortfarande trendig, vi har även spanat in färgglada jeanskjolar vi ser fram emot att bära. Om du är på jakt efter en blommig, randig eller prickig kjol är du också helt rätt ute – med andra ord har du mycket att välja bland. Ser du fram emot varmare dagar och att byta ut byxorna mot en kjol lika mycket som vi? Isåfall gör du rätt i att spana in de 23 snygga kjolarna nedan som vi valt ut. Nu välkomnar vi våren med den härliga kjol-trenden!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår