instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Våra streetwear-favoriter från Adidas! Nu får du 20 % rabatt på ALLT

METRO MODE +
Av: Metro Mode

I vår bär vi våra sneakers till precis allt, och passar på att investera i ett nytt, fräscht par lagom till uteserveringspremiärer och långa promenader i solen. Här nedanför hittar du våra streetwear-favoriter – just nu ger Ellos dig 20 % rabatt på dem och övriga plagg från Adidas med koden 415440*.

Älskar du också athleisure-trenden, som innebär att du kan gå runt i träningskläder till vardags? Sneakers är ju sedan länge ett accepterat inslag i de flesta sammanhang i Sverige, och i vår bär vi dem även med sportinspirerade plagg.

Idag blir vi dessutom lite extra sugna på att uppdatera den mer bekväma delen av vår garderob, eftersom Ellos ger dig 20 % rabatt på alla produkter* från Adidas på sin hemsida idag och imorgon (8–9 mars). Det enda du behöver göra är att ange rabattkoden 415440 i kassan.

Varför gör de då det? Jo, Adidas har nämligen tagit fram en unik kollektion till Internationella Kvinnodagen. På Ellos hemsida kan du se kollektionen och resten av Adidas produkter.

Dagen till ära har vi dessutom valt ut våra favoriter från Adidas hos Ellos – här nedanför hittar du plaggen som vi mer än gärna möter våren i 2020. Ange rabattkoden 415440 i kassan för att få 20 % rabatt på dem hos Ellos.

*Erbjudandet gäller nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem & inredning på Ellos. Gäller endast 8 och 9 mars. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller “EXCLUSIVE”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår