instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Säsongens viktigaste trender – det här ska du satsa på våren 2016

Av: Petra Tungården

Metallic, utstickande denim och bara axlar. Tjuvkika på vårens mode redan nu. Metros moderedaktör Petra Tungården guidar dig till nya säsongens bästa mode.

 

Denim

Patchwork, extrema tvättar, råa- och fransiga kanter är melodin för vårens denimmode. Den här säsongen kan du lämna basgarderoben hemma och ta ut svängarna rejält. Ytterplagg, byxor, toppar och accessoarer. Bär denim från topp till tå eller satsa på en utstickande detalj. Inspireras av modehus som Chloé, Marc Jacobs och Marques Almeida.

 

Marques Almeida

 

Metallic

Den här säsongen sparar vi inte på krutet. Gnistrande plagg, högblanka metaller och glimrande paljetter har förgyllt catwalken för våren. Starkast skinande metallen? Silver! Gör som franska modehuset Courrèges och bär discobyxan deluxe till en enkel polo.

 

Courrèges

 

Bara axlar!

Det är inget snack om saken. Vårens nya it-urringning är helt klart axlar. Vi fick en försmak av trenden redan nu i höstas, men i vår tar modet över och butikerna svämmar bokstavligen över av plagg med axeln i fokus. Inspireras av Proenza Shouler, Stella McCartney och Edun för hur du ska rocka nya it-trenden.

 

Edun

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår