instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Våriga vardagslooks – inspireras av Vanja Wikström!

Av:

Vi kan inte få nog av Vanja Wikström som levererar snygga vardagsoutfits vecka efter vecka. Här har vi listat tre av hennes grymma looks i bildspelet nedan!

Foto: Vanja Wikström

Vanja Wikström är influencer och delar dagligen med sig av sin vardag i både blogg, podd och på Instagram. Förutom en härlig energi och massor av inspiration, så levererar Vanja Wikström stilsäkra outfits. Vi har inspirerats av några av hennes snygga vardagsoutfits där jeans kombineras med pricksäkra detaljer och lite härlig färg på läpparna. En garanterat vårig stil! Scrolla ned och inspireras du med.

Missa inte den exklusiva intervjun i det senaste numret av Metro Mode Magasin där duon Vanja Wikström och Josefin Dahlberg pratar om kvinnlig vänskap.

Sugen på att läsa mer? Hela intervjun och massa annat härligt material hittar du i Metro Modes magasin. Du plockar ditt ex på centralstationerna i Malmö, Göteborg och Stockholm och även i flera H&M-butiker (vilka hittar du här)Här kan du också läsa magasinet digitalt.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår