Mode

VECKANS STIL: HANNA STEFANSSON

 

Hanna Stefansson är modebloggaren som varje dag inspirerar tusentals läsare med stilsäkra klädval, drömska frukostar och eleganta vardagsäventyr. Vi bad henne avslöja sina bästa stiltips och berätta om vilka som är de bästa vårplaggen att investera i.

 

Hanna Stefansson

 

 

Du har bloggat på metromode.se länge nu – vad hittar vi i din blogg?

– Inspiration. Eller det är vad jag hoppas på. Jag har alltid med mig kameran och fotar det som inspirerar mig under dagen. Frukostar, portar, blommor och mina outfits är ständigt återkommande.

 

Vilket är ditt bästa stiltips?

– Vill egentligen säga ett leende men det är så himla klyschigt. Men det syns liksom när man är bekväm och då kan man ha på sig i stort sätt vad som helst.

 

Vilka är de tre plaggen som du inte klarar dig utan?

– Min morgonrock, den är min bästa kompis varje morgon. Ett par ankelkorta svarta kostymbyxor, funkar till i princip allt. Och en lång rock eller trenchcoat – fortfarande lika snyggt.

 

Bästa plagget att investera i, i vår? 

– Ett klassiskt plagg i bra kvalité som man känner sig sommarsnygg i. Jag tycker aldrig det finns några måsten när det kommer till plagg eller trender. Jag själv kommer nog köpa en kostym i linné och en tjockstickad tröja i bomull som jag kan ha med mig i cykelkorgen för de svala majkvällarna.

 

Sneakers är hett i vår! Finns det någon särskild modell du tycker att vi ska kika extra på?

– Jag älskar sneakers! Har just upptäckt Nike Roshe Run som är väldigt snygga och väldigt sköna. Väger i princip ingenting. Men. Är också väldigt förtjust i Reeboks insta pumps. Dom är helt sjuka vilket gör dom underbara.

 

Du är lite av en Göteborgsexpert – bästa klädbutiken i Göteborg?

– Åh det där är svårt tycker jag. Utbudet i Göteborg kunde varit bättre men jag gillar Grandpa och Acne Studios vid Magasinsgatan. Mouche vid Grönsakstorget och framför allt – och såklart – COS vid Kungsportsplatsen. Deras lokal här i Göteborg är helt fantastisk.

 

En trend du kommer att satsa på i vår?

– Heldressat. Kostymer och set i olika former är så himla snyggt, speciellt till sneakers.

 

– Martin Hansson

Foto. Privat

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!