Mode

VECKANS STIL: PERNILLE TEISBAEK

 

Pernille Teisbaek är känd modebloggare och har en imponerande stylistkarriär i bagaget. Vi har träffat den stilsäkra bloggerskan – som ofta syns på streetstylebilder från världens alla modeveckor – för att snacka stil.

 

METRO

 

Vad händer i ditt liv just nu?

– Det händer verkligen mycket i mitt liv just nu och jag försöker att följa med så gott jag bara kan. Det senaste är att jag har blivit en del av en ny svensk modesajt vilket glädjer mig enormt.

 

Hur har du kommit dit du är idag?

– Det har krävts väldigt mycket hårt jobb, fokus och en god arbetsmoral. Jag tänker ofta “behandla andra som du själv vill bli behandlad”. Sen har jag ett grymt bra team runtomkring mig som får allting att bli roligt och ger massor av inspiration och energi.

 

Vilket är bästa plagget att investera i, i vår?

– I vår vill jag gå runt i ett par platta fina sandaler. Gärna de som Marni har i butik nu med två spännen på. Jag vill bära dem tillsammans med ett par sockor i. De kommer dessutom gå att bära en lång tid framöver.

 

Ditt bästa stiltips?

– Jag gillar ändå uttrycket “less is more”. Att man håller klädvalet enkelt och stilrent men med en personlig touch.

 

Berätta vilka tre plagg du inte klarar dig utan?

– Jag fyndade en mörkblå kavaj från Celine på utförsäljning som jag har bott i den senaste tiden. Den har så otroligt fina detaljer. Sen gillar jag att gå klädd i jeans. Det är tidlöst, klassiskt och finns alltid i min garderob. Jag köpte nyligen ett par mörkblåa herrjeans från Acne Studios som jag kommer att bära till klackar för att få en snygg ”oversize look”. Sen måste jag nämna mina löparskor från Nike. Jag reser väldigt mycket nu för tiden och då är det perfekt att alltid ha ett par träningsskor nära till hands för att kunna träna och hålla formen.

 

Läs Pernilles blogg här.

 

Metro Mode

 

– Martin Hansson

Foto. Privat

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!