Mode

VIDA LÄNGDER

Den här säsongen tar byxbenen ut svängarna i alla format. Gör som Kate Hudson och satsa på vårens hetaste kombination den vita kostymen med vida ben eller som stilikonen Dree Hemingway som prickar in stilen i ett par utsvängda jeans.

 

Slå två trendflugor i en smäll invig våren i den vita utsvängda kostymen. Det som särskiljer trenden från tidigare år är att byxan är tight vid knäet och sedan blir utsvängd. Perfekt om du känner dig större i en  hel vid byxa. Addera en kavaj i storleken större och svindlande klackar för pricken över i:et.

Kavaj. Topshop, ca 1969 kronor
Byxa. Topshop, ca 1499 kronor
Blus. Monki, 250 kronor
Skor. Zara, 549 kronor
Väska. Valentino, 12800 kronor

Stilikonen tillika aktrisen Dree Hemingway är alltid först ut med det senaste skriket. Här sportar hon den vida trenden i ett par klassiska 70-tals jeans och tar ut svängarna ordentligt med byxbenet. För en fulländad stil gör du som Dree och klipper byxbenet med en sax för rätta råkänslan på plagget.

Jacka. Selected Femme, 995 kronor
Jeans. Filippa K, 1700 kronor
T-shirt. JC, 399 kronor
Skor. Mango, 899 kronor
Halsband. Cubus, 129 kronor

Superstylisten Rachel Zoe glittrade ikapp med stjärnorna på en invigning nyligen. Självklart iförd det hetaste skriket – den vida manchester byxan. Manchester är ett material som inte bara slår i vår utan setts på var och varannan visning till hösten. Så investera i ett par reda nu!

Top. VILA, 300 kronor
Byxa. Mango, 399 kronor
Väska. Lindex, 399 kronor
Skor. Zara, 399 kronor
Armband. Lindex, 99 kronor

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!