Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Metro Mode listar de 13 trendigaste restaurangerna i Stockholm

Metro Mode listar de 13 trendigaste restaurangerna i Stockholm
13 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/03/LillEgoVisitstockholm.jpg

Lilla Ego

Superpopulära Lilla Ego på Västmannagatan 69 erbjuder mästerlig mat i avslappnad miljö där det nästan är omöjligt att boka bord – så var ute i god tid. Borden släpps 90 dagar innan vilket är bra att veta.

Boka bord på Lilla Ego här.

https://metromode.se/files/2017/03/KAsai.jpg

Kasai

På Linnégatan 18 hittar du en japansk dinnerclub i en vibrerande atmosfär med japanska rätter med en twist. Gillar du sushi och underhållning i form av shower utöver det vanliga så måste du testa Kasai.

Här kan du boka bord på Kasai. 

https://metromode.se/files/2017/03/MauiClassic.jpg

Hawaii poké

På Mäster Samuelsgatan 9 hittar du stans bästa poke bowl som du bara måste testa om du inte gjort det. 

Läs mer om Hawaii poké här.

https://metromode.se/files/2017/03/GreasySpoon-krogguiden.jpg

Greasy spoon

På Tjärhovsgatan 19 på Södermalm kan Stockholms bästa frukost och brunch-ställe ligga. Här kan du njuta av en perfekt egg benedict och en svalkande mimosa. Greasy spoon finns även på Odenplan.

Läs mer om Greasy Spoon här. 

https://metromode.se/files/2017/03/FARANG.jpg

Farang

På Tulegatan 7 blir du bjuden på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Här delar ni rätter och super in den trevliga stämningen. Gå inte miste om stans bästa drinkar. 

Boka bord på Farang här. 

https://metromode.se/files/2017/03/Nytorget6.jpg

Nytorget 6

På Nytorget 6 i hjärtat av Södermalm hittar du stans mysigaste lokaler (och en grym uteservering om sommaren) med fantastisk frukost. På kvarterskrogen serveras även lunch och middag.

Här kan du boka bord på Nytorget 6. 

https://metromode.se/files/2017/03/Bardot.jpg

Bardot

På Ingmar Bergmans gata 2 alldeles intill Dramaten hittar du nyöppnade och trendiga Bardot med sydeuropeiska & svenska influenser.

Boka bord på Bardot här. 

https://metromode.se/files/2017/03/Riche-krogguiden.jpg

Riche

På Berger Jarlsgatan 4 hittar du odödliga Riche där mediefolk gärna avnjuter ett glas vin efter jobbet. Häng i baren, ta en bit mat, kolla på människorna som passerar eller ladda för en helkväll. På Riche är du välkommen från morgon till sen kväll.

Här kan du boka bord på Riche.

Foto: Krogguiden

https://metromode.se/files/2017/03/PomFlora-krogguiden.jpg

Pom & Flora

På Bondegatan 64 på Södermalm erbjuds du grym frukost i charmiga lokaler med trevlig personal. Pom & Flora finns även i Vasastan.

Här kan du spana in Pom & Flora.

https://metromode.se/files/2017/03/strandvägen-thatsup-16.jpg

Strandvägen 1

Här hittar du ett välbesökt ställe med allt ifrån en god frukost till en trevlig middag eller bubblig AW. På sommaren bjuder deras uteservering på sol från morgon till kväll.

Här kan du boka bord på Strandvägen 1. 

https://metromode.se/files/2017/03/supper.jpg

Supper

På Tegnergatan 37 i Suppers rustika källare hänger vi gärna efter en lång dag på jobbet och delar små sydamerikanska rätter – ett gäng vänner, kollegor eller hela familjen. Bra priser dessutom! 

Boka bord på Supper här. 

https://metromode.se/files/2017/03/Surfers.jpg

Surfers

På Regeringsgatan 88 får du mycket smak för pengarna och chans till festliga paraplydrinkar. Maten tillhör typen asiatisk fusion och här kan du ta en AW eller äta middag efter 17 på vardagar.

Boka bord på Surfers här.

https://metromode.se/files/2017/03/lunchtips4.jpg

Tous Les Jours

På Tegnergatan 7 hittar du Stockholms godaste (och mest fotade) sashimisallad. Här är lunchstället som lockat topp-bloggare en längre tid och helt klart värt ett besök. Extra plus för himla trevlig personal.

Kolla in Tous Les Jours Facebook.

Gillar du också att gå ut och äta, ta ett glas efter jobbet eller kicka igång helgen med en uppdukad brunch tillsammans med vänner? Då har du hamnat helt rätt! I alla fall om du är på jakt efter populära matställen i huvudstaden. Här listar vi 13 av de trendigaste restaurangerna i Stockholm! 

I bildspelet hittar du även Stockholms bästa drinkar, glassigaste uteserveringen och bästa sushin. Vilket ställe kommer bli ditt nya stammishak?

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!