3 utsökta svenska snapsar till kräftskivan
Hösten närmar sig med stormsteg men vi har fortfarande en sista liten smak av sommaren att se fram emot – nämligen kräftskivorna! Nu kommer O.P. Anderson Distillery med tre olika snapsalternativ som passar perfekt för firandet.
Kombinationen kräftor och snaps är en storfavorit hos många! Sedan mitten av 1900-talet har kräftskivorna varit ett folkligt fenomen och en av våra mest populära svenska mattraditioner, och nubben är ett stående inslag på de allra flesta kräftskivor!
Tre förträffliga nubbar
Nu kommer O.P. Anderson Distillery med tre hantverksmässigt tillverkade snapsar från Matfors utanför Sundsvall, tre ursvenska och förträffliga nubbar som gifter sig väl med kräftorna och deras härliga tillbehör. Servera snapsarna rumstempererade eller lätt kylda för att bäst bevara smakerna, och avnjut dem sedan långsamt tillsammans med kräftorna för att bäst uppleva alla smakkaraktärer i kombination med maten.
Här hittar du massor av inspirerande artiklar inför Kräftskivan!