instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Absolut Passionfruit – ny fräsch smak från Absolut

Av: Metro Mode

Inför våren och sommarens festligheter lanserar Absolut en nyhet: Absolut Passionfruit – ett nytt och friskt tillskott i familjen. Den nya smaken är skapad för att göra perfekt balanserade drinkar. Absolut Passionfruit finns tillgänglig på Systembolaget från 22 april.

Absolut Passionfruit har en intensiv doft med en fräsch karaktär av solmogen passionsfrukt följt av toner av tropisk fruktighet. Kombinationen passionsfrukt och tonerna från tropiska frukter förenas i en välbalanserad sötma för att bilda en behaglig och len smak med en distinkt karaktär av passionsfrukt.

Absolut Passionsfruit är en fräsch smak som passar perfekt för svalkande drinkar till sommaren. Absolut Passionfruit Martini är en fruktig passionsfruktsdrink som serveras med en shot champagne vid sidan av – ett trevligt sätt att starta kvällen på. Ett lite syrligare alternativ till en aperitif är Absolut Passion For Days, där frisk lime möter det tropiska från passionsfrukt och mango.

Absolut Passionsfruit finns i Systembolagets tillfälliga sortiment från 22 april.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår