Nöje

Bachelor Sverige: Simon om varför det tog slut med Elvira – och okända romansen med Sigrid Bernson

Simon Lindström från Bachelor Sverige 2021 har nu berättat varför det tog slut mellan honom och Elvira. Har han dessutom avslöjat en tidigare okänd romans med Sigrid Bernson.

Foto: Instagram @simon.lindstroms/@sigridbernson

Härom veckan avslöjades det att Simon Lindström, som var en av killarna i Bachelor Sverige i år, tyvärr inte längre är tillsammans med Elvira Svensson. Svensson fick sista rosen i finalen av Bachelor Sverige 2021 men enligt Lindström så blev pressen av att ha ett hemligt förhållande hemma i Sverige för stor.

Svårt att dejta efter Bachelor

“Det har varit svårt att dejta hemligt”, sa Simon i en intervju i Efter fem i måndags. “Vi kände av en friktion och frustration, vi kom liksom inte framåt som par. Vi fick ju inte vistas offentligt. Man sitter under hela sommaren och trycker i en lägenhet, mer eller mindre.”

Hade romans med Sigrid Bernson

Simon berättade även i podcasten “Sweet but pshyco” som drivs av Josephine Qvist och Elin ”Woodie” Skog – kända från “Ex on the Beach”, att han tidigare haft en romans med ingen mindre är Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson är känd från Let’s Dance och är numera tillsammans med Robin Bengtsson, men har alltså tidigare dejtat Simon.

Träffades av en slump

“Vi träffades av ren slump på ett spa i Trysil för många år sen, därefter så dejtade vi ett litet tag. Sigrid är en fantastisk person och hon verkar vara väldigt lycklig idag och det gör mig sjukt glad”, säger Bachelor-killen i podden.

Läs även:

Bachelor 2021 – Simon och Sebastian startar podcast

Efter Bachelor 2021 – Elvira och Simon har gjort slut

Bianca Ingrosso efter finalen i Bachelor: Oerhört elakt

Källor: Hänt, Tv4

Foto: Instagram @simon.lindstroms/@sigridbernson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!