instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Barack och Michelle Obama blir Netflix-producenter – ska göra filmer och serier

Av:

USA:s tidigare presidentpar Barack och Michelle Obama blir filmproducenter för Netflix. På Twitter skriver Netflix att det kommer att röra sig om filmer, dokumentärer och serier.

Foto: Getty

Annons

Vårt favoritpar Barack och Michelle Obama har ingått i ett mångårigt avtal med Netflix och blir producenter – de kommer att publicera allt från dokumentärfilmer till serier. I ett pressmeddelande säger Barack att en av de bästa sakerna med hans tidigare presidentjobb var att möta så många fascinerande människor från alla världens hörn – och att hjälpa dem att dela med sig av sina erfarenheter.

– Det är därför som jag och Michelle är så himla exalterade över att ingå ett partnerskap med Netflix. Vi hoppas kunna främja empati och förståelse människor emellan och hjälpa dem att dela sina historier med hela världen.

President Barack Obama and Michelle Obama have entered into a multi-year agreement to produce films and series for Netflix, potentially including scripted series, unscripted series, docu-series, documentaries, and features.

— Netflix US (@netflix) 21 maj 2018

Vi ser fram emot dokumentärfilmer från radarparet Obama i framtiden!

Källa: CNBC

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår