instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Bästa dop- och namngivningspresenter – 28 presenttips

Av: Metro Mode

Doppresent eller namngivningspresent är ofta den första gåvan till det nyfödda barnet och får gärna vara något speciellt som håller över tid. Vi har listat doppresenter/namngivningspresenter som kan användas när du är yngre eller som kommer att vara med dig hela livet.

Foto: Kay Bojesen

Behöver du idéer på presenter för ett dop eller namngivning? Vi har samlat ihop fina doppresenter och namngivningspresenter som passar olika budgetar.

Att hitta en perfekt dop- eller namngivningspresent kan vara en utmanande uppgift. Det finns vissa gäster som föredrar att ge bort mer lyxiga presenter, medan andra föredrar underhållande, unika gåvor.

Ett råd är naturligtvis att fråga barnets föräldrar vad de skulle vilja ha. En annan idé är att tänka klassisk och traditionell. Silverföremål som sparbössor, fotoramar och skedar är vanliga doppresenter. Men det kan också vara ett smycke. Kay Bojesens tidlösa produkter är alltid omåttligt populära presenter att ge bort!

Är du oinspirerad? Det här är några bra förslag på doppresenter i olika prisklasser.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår