Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrosso avslöjar – så mycket fick hon efter Caia-försäljningen

Allt sedan försäljningen av hälften av Bianca Ingrossos Caia Cosmetics har influencern varit förtegen om köpeskillingen. Tills nu. I Framgångspodden avslöjade hon den hisnande summan!

Foto: Instagram @biancaingrosso

Caia Cosmetics grundades så sent som 2018 av Bianca Ingrosso, som enligt DI och Breakit ägde 29 % av bolaget innan affären, managern Vanessa Lindblad som ägde 13 % samt Mikael Snabb och Jesper Matsch som tillsammans ägde 58 %. I juli 2020 valde de fyra grundarna att sälja strax över hälften av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane för runt 200 miljoner kronor.

När försäljningen offentliggjordes spekulerades det vilt om vad försäljningen var värd, men varken Bianca eller delägarna kommentera några exakta siffror.  

– Det kändes väldigt sjukt till en början. När man är en startup, och vi har inte varit så många i vårt bolag, att andra människor då nästan från ett helikopterperspektiv tror på vårt bolag och mig så pass mycket att de vill investera ett så stort kapital i Caia blir ”oj”, ”alltså va”. Nästan som att man får ett bra ragg på krogen, har Bianca Ingrosso tidigare sagt i en kommentar till DiTV.

I Alexander Pärleros “Framgångspodden” väljer nu Bianca Ingrosso att berätta hur mycket hon fick in på kontot efter försäljningen.

– Jag gick inte in i bolaget med tanken om att det skulle säljas sen. Det kändes surrealistiskt och som att jag släppte ifrån mig en liten del av min bebis, säger hon först om försäljningen av Caia.

Alexander Pärleros frågade då om alla spekulationer kring mångmiljonvinsten.

– Vad gjorde du sen när det damp ner en 70 millar på ditt konto?, frågar han. 

– Äh… Det var mycket mer, svarar Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Den siffran har faktiskt aldrig någon gissat rätt på. 

Alexander frågar då om det rörde sig om mer än 200 miljoner. 

– Naej… Men det var nog där, svarar Bianca Ingrosso.

Bianca förklarar att det tog ungefär ett och ett halvt år av förhandlingar innan hon såg några pengar på kontot. Hon berättar också att den stora summan pengar skrämde henne. 

– Jag var rädd i ett och halvt år inför den här dagen. Jag tänkte att jag behövde skaffa en psykolog nu. Jag har väldigt svårt att tappa mig själv, gör jag det bara en dag blir jag väldigt besviken. 

– Men jag kände ingenting… Vilket är ett bevis på att jag inte styrs av pengar. 

Läs även:

Pernilla Wahlgren ifrågasätter Biancas skönhetsingrepp.

Pernilla Wahlgren köper nytt lyxhus – igen.

Pernilla Wahlgren visar upp sitt nya drömhus.

Bianca Ingrosso visar upp Caia-kontoret – vi säger bara wow!

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner.

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat – talar om bråken i familjen.

Källa: Framgångpodden

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!