Nöje

Romansrykten mellan Bianca Ingrosso och Ludwig Kronstrand

Håller det på att uppstå ljuv musik mellan Bianca Ingrosso och Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand? Det är ryktet som just nu sprids på sociala medier efter att de två synts avnjuta en konsert i Göteborg tillsammans.

Foto: TikTok/Instagram @biancaingrosso

Det var när Bianca Ingrosso nyligen besökte Göteborg i samband med lanseringen av Caias nya butik som tv-personligheten fångades på video tillsammans med en man som många känner igen.

Kallade Hov1 för “töntar”

Ingrosso befann sig på Scandinavium för att se sin vän Victor Leksell framträda när besökare lade märke till att hon stundtals stod misstänkt tätt intill Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand.

Snart spreds klipp av de två på TikTok, där spekulationer kring en eventuell romans dem emellan tog fart.

“Bianca Ingrosso och Ludwig Kronstrand?!?!” skriver en användare som publicerat ett inlägg från konserten på TikTok.

@user2466754135654 #hov1 #ludwigkronstrand #biancaingrisso #kärlek #foryou #fördig #fördig ♬ power trip – Lyrics

Intressant nog är detta inte första gången som Ingrosso och Kronstrand kopplas ihop i media – för några år sedan skapades det rubriker kring Bianca och Hov1, men då av en helt annan anledning: 2018 rasade nämligen influencern över bandets uppförande på P3 Guld-galan.

Bland annat kallade Bianca dem för “jävla töntar” efter att de inte ställt sig upp under tiden som de blev intervjuade av programledaren Adam Pålsson.

“Ha lite jävla respekt för att det är en programledare som är äldre än ni och som gör sitt jobb. Det är en stor tv-produktion, var glad att du ens är inbjuden”, sa hon i podcasten Alice & Bianca enligt Aftonbladet.

Ingrosso har tidigare varit tillsammans med Phillipe Cohen. De gick skilda vägar 2022. Kronstrand har tidigare varit tillsammans med Zara Larsson. De gjorde slut 2017.

Läs även:

Zara Larsson slår tillbaka mot BBL-ryktena!

Zara Larsson gör skådisdebut i filmen “En del av dig”

Zara Larsson hävdar att exet spred avklädda bilder på henne!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!