Nöje

Bianca Ingrossos besked om kärlekslivet – efter ryktena om hockeyproffset

Janni Delér är inte den enda svenska influencern som har ryktats dejta en hockeyspelare under året som gått. Bianca Ingrosso tycktes tidigare i år ha hittat kärleken i proffshockeyspelaren Patrick Cehlin.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var under Ingrossos semester på Ibiza i somras som Cehlin – som avslutade sin karriär för några år sedan efter att ha drabbats av ett flertal hjärnskakningar samt psykisk ohälsa – syntes vid hennes sida vid ett flertal tillfällen.

När Aftonbladet bad Ingrosso att kommentera ryktena kallade hon Cehlin “otrolig”:

“Nej men det går bra. Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig. Ehm, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner”, sa hon till tidningen.

På frågan om hon och Cehlin var mer än vänner svarade hon: “Det vet man inte.”

“Finns någonstans där ute”

För alla som hade hoppats på att se tv-personligheten gängad efter fjolårets uppbrott med Phillipe Cohen ger hon nu ett besked gällande sitt kärleksliv.

I ett klipp från Norska Elle-galan (där Ingrosso dök upp i en trendigt röd klänning) uppger influencern att hon är singel.

Hon passar även på att beskriva sin drömpartner:

“Jag vill ha någon som är rolig, någon som gillar personlig utveckling och någon som är driven och jävligt snygg. Vafan, är det så mycket att begära”, säger hon och tillägger: “Någonstans där ute så finns han.” 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!