instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

BREAKING NEWS: Sana blir huvudpersonen i säsong 4 av Skam

Av:

Nyheten vi alla har väntat på är ÄNTLIGEN här! Nu står det klart att Sana blir huvudpersonen i fjärde säsongen av Skam. Trailern till nya säsongen är släppt och nu längtar vi mer än någonsin efter premiären som är redan på måndag den 10:e april.

Foto & Källa: NRK

Annons

Sana (Iman Meskini) och Vilde (Ulrikke Falch) har varit favorittippade som nya huvudkaraktärer sedan säsong 3 av den populära serien sändes. Teorierna om vem som tar över stafettpinnen har varit många (här tippade vi hårt på Sana!) men nu behöver vi alltså inte spekulera längre – och den här gången är det inget aprilskämt… NRK har precis släppt den nya trailern med coola Sana som ny huvudperson – och där avslöjar de även att säsong 4 blir den sista. Att vi bara kommer få följa våra favoritungdomar i en säsong till känns som ett slag i magen, men vi tröstar oss med att de nya avsnitten börjar sändas nu på måndag den 10:e april på NRK. Kolla in trailern här nedanför!

 

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår